Grænsesøgende Over-Achievers

Nicholas Sroczynski

Navn: Nicholas Sroczynski

Fødselsdato: 15-04-1985

Uddannelse: Cand. Scient. Biokemi fra Københavns Universitet

Arbejde: Er måske så meget sagt, men er igang med min PhD ved Novo Nordisk Foundation, Center for Protein Research, hvor jeg forsker i cancer-celler og hvordan deres celle-deling er reguleret.

Sportslig baggrund: Udover altid at være klassen semi-slappe dreng i folkeskolen, er det sidenhen blevet til en masse Styrketræning, Vægtløftning og nu til sidst Triathlon. Kommer fra en ikke-sportslig familie, så en sjov måde at bryde med den “sociale-arv”.

Sportslig ambitioner: Udover at opleve mig selv og mine egne grænser, samt at rykke dem igennem sporten, så er jeg stærkt fascineret af at Kvalificere mig til IRONMAN World Championship 2014, Kailua-Kona Hawaii. Jeg har sat en realistisk målsætning op for hvordan det skal lykkedes, og har indgået samarbejde med fysisk træner mm. Derudover er jeg meget reflekterende i min træning, og kigger altid på kvaliteten frem for kvantitet. Og nå ja, så glæder jeg mig til at se hula-hula pigerne på stranden!

Udvalgte Resultater: Copenhagen Challenge 2011 og 2012 Finisher, Abu Dhabi International Triathlon (3.er i 25-29 Age Group), Ironman Lanzarote 2012 Finisher, (Top10 Age Group 25-29), Challenge Århus Relay Finisher 2012, Øresund Triathlon 2011 og 2012 Finisher, Powerrade Halvmarathon Finisher, La Marmotte 2011 Finisher.

Sæson mål 2013: Abu Dhabi International Triathlon, 70.3 Ironman Mallorca, European Championships Ironman Frankfurt, 70.3 Ironman Lanzarote,

Mere om Mig:


LinkedIn

Webpage