Grænsesøgende Over-Achievers

Lise Ring

Dæknavn: Knusper

Fødselsdato: efter sigende 01-03-77 . Bevismateriale fra hændelsen er dog bortkommet i et af min mors mange oprydningsflip. Og billedreportage peger mere i retning af stammebaby fra peruviansk højland. Så hvem ved.

Uddannelse: cand.mag. Kultur, Kommunikation & Globalisering

Arbejde: Strategisk kommunikationsrådgiver med hang til sociale medier

Sportslig baggrund: Opvokset i nordjysk fodboldbesat familie, hvor FCK var religionen og Chelsea og Liverpool det store stridspunkt og årsagen til at min familie indførte timeout og TV i flere rum før det blev moderne. Som treårig konverterede jeg til håndbold og gymnastik og så mig aldrig tilbage. Indtil den dag, 25 år senere, hvor jeg fandt et kamikaze-begyndertilmarathonpå16uger-løbeprogram på nettet. 16 uger og 143 løbeskader senere gennemførte jeg mit første marathon i rimelig skidt stil. Og løbemasochisten i mig var født.

Sportslig ambitioner: Langdistance løb – mest marathon. Tror aldrig helt jeg får nok. Vil altid gerne blive hurtigere på distancen, men har en tendens til at hjælpe så mange andre med det samme, at jeg glemmer mig selv i farten. Skal snarest ha’ klokket alle fem World Marathon Majors (New York, Boston, Chicago, Berlin og London). Og så er der IRONMAN. Har stor forkærlighed til USA og kører helst mine races der. Bare fordi det hele er lidt federe derovre…

Udvalgte Resultater: 4x IRONMAN finisher (2xChallenge Copenhagen, IRONMAN St. George (Utah) 2011, IRONMAN US Championship (NYC) 2012). 13x Marathon finisher (3xCopenhagen, 3xBerlin, 3xBarcelona, 2xNew York, 1xParis og 1xStockholm).

www.linkedin.com/in/lisering
www.facebook.com/lisering
www.twitter.com/lisering
www.youtube.com/lisering77