Grænsesøgende Over-Achievers

Peder Hjersing

Dæknavn: Poder

Fødselsdato
31. juli 1973 og i følge beretninger, var det midt i en hedebølge jeg kom til verden på det indre Nørrebro – mere præcist skt. Josef stiftelsen, på Stengade. 

Uddannelse:
Cand Merc i Management of innovation and Business Development. Arbejder som Management konsulent hos Implement Consulting Group, med fokus indkøb.

Sportslig baggrund:
Er opvokset i Virum Hallen med en håndbold solidt placeret i den højre hånd – altid klar til et hopskud. Siden jeg var 5 år, var håndbold – og i det hele taget kun sport der involverede en bold, den eneste rigtige sport for mig.
Med tiden har det dog udviklet sig en del, og jeg begyndte at søge nye udfordringer i takt med, at kroppen ikke længere kunne holde til alle de slag man får, på en håndboldbane. Det startede så med et maraton og diverse MTB løb indtil, at jeg begyndt på TRI.

Sportslige ambitioner:
At blive udfordret og få en god oplevelse, hvad enten der er gennem deltagelse i en Ironman, en MTB, et langrendsløb eller et maraton er absolut til det vigtigste. Jeg har dog en drøm om, at gennemførte de ikoniske langdistanceløb inden for Ironman, maraton (The Big 5) og langrend (Vasaløbet) og cykling, med resultater der ligger i den bedre halvdel, i forhold til min aldersgruppe. 

Udvalgte resultater:
2 x Ironman finisher (Challenge Copenhagen 2011 og Lanzarote Ironman 2012), 3 x maraton finisher (2x København og 1 x Berlin) 5 x Nordic 24 timer MTB finisher, samt et utal af andre halve marathon og MTB løb.